Workshop kitten

Onlangs hebben wij -vooralsnog voor een selecte groep WBVG-panden- een praktijk-workshop georganiseerd. Vanwege de beschikbare ruimte konden we niet alle panden uitnodigen, de panden die nu niet aanwezig waren zullen worden uitgenodigd voor een vervolg. 

 

Het onderwerp was binnenschilderwerk en dan met name het bijhorende kitwerk. We merkten in de praktijk dat lang niet iedereen overweg blijkt te kunnen met beglazingskit en dachten: dat kan strakker. Na een lekker verzorgde maaltijd gingen we met frisse zin aan de slag en wat bleek: met een beetje uitleg en vooral veel doen bereikten de deelnemers al veel betere resultaten!

 

Het was wat ons betreft een groot succes, vooral omdat het ook gewoon gezellig was en het leuk was om mensen van de verschillende panden samen bezig te zien. Het smaakte naar meer, naderhand vroegen we ons af of het niet een idee zou zijn om wat vaker een workshop te organiseren. Wat basis elektrawerk zou een dankbaar onderwerp kunnen zijn, maar ook tegelen of stuccen leent zich prima voor een kleine workshop. We hopen eigenlijk op een clubje aktieve bewoners die wel zin hebben om dit -samen met ons- op de rit te zetten, dus als je je geroepen voelt: laat het horen! 

 

 

20161006_191351 20161006_182818

Posted in nieuws |