Vind elkaar en start een woonproject!

Zet je dromen in de steigers via zoom

Droom je ervan om gemeenschappelijk te wonen maar weet je nog niet met wie? En heb je tijd, zin en energie om je schouders onder een collectief wooninitiatief te zetten? Meld je dan aan voor de online editie van ‘zet je dromen in de steigers’. Bureau Viertel gaat samen met jou aan de slag met kennis maken, plannen maken en netwerken. Wie weet word jij deel van een nieuwe initiatiefgroep die een geweldig gemeenschappelijk woonproject realiseert.
De eerste bijeenkomst zaterdag 6 februari van 11u tot 13u is gereserveerd voor uitsluitend matchmaking en groepsvorming. Daarvoor krijg je van te voren een vragenformulier op gestuurd.
De tweede bijeenkomst op zaterdag 13 februari van 11u tot 13u gaat over hoe je een gemeenschappelijk woonproject van de grond kunt krijgen, welke fasen zijn er, welke valkuilen wil je vermijden en wat is onontbeerlijk? Daarna kun je met je initiatiefgroep aan de slag. Doe je mee?

Koop hier je kaartje en meld je aan:
https://www.ticketkantoor.nl/shop/zjdsonline

Je kan je ook via de (vernieuwde) site aanmelden https://bureauviertel.nl/zet-je-dromen-in-de-steigers-digitaal/  

Bureau Viertel is: Hanneke Beld en Mare Nynke Zijlstra. Zij zijn mede-initiatiefnemers van Iewan, de eerste strowijk van Nederland en huurder van de WBVG. Sinds de realisatie van Iewan hebben zij een missie: ecologisch en gemeenschappelijk wonen in zelfbeheer in de sociale huursector zo gewoon maken dat er in elke plaats in Nederland zo’n woonproject is. Voor dat doel hebben zij Bureau Viertel opgericht en zetten zij hun ervaringen op allerlei manieren in.

Posted in nieuws |