Inspiratiemarkt Collectief Wonen, NU aanmelden!

Het is eindelijk zover: iedereen kan zich aanmelden voor het bijzondere evenement Collectief wonen, iets voor jou? op vrijdagochtend 17 mei van 9.30 Р12.30 uur in het Provinciehuis in Arnhem.

Collectieve woonvormen zijn er in alle soorten en maten. In koop en huur en tussenvormen, in nieuwbouw en verbouw, van kleinschalige wooninitiatieven tot grotere gemeenschappen. Collectieve woonvormen zorgen voor meer betaalbare en duurzame woningen, een veilige omgeving en meer contact tussen mensen.

Niet voor niets zijn steeds meer mensen als groep aan het kijken of ze hun huisvesting voor de toekomst gezamenlijk kunnen organiseren. Samen woon je een stuk leuker dan alleen. En je bent minder afhankelijk van de maatschappij.

Wil je meer weten over hoe je een collectief wooninitiatief start, hoe je een groep vormt en over de zoektocht naar een locatie en financiering? Of heb je als gemeente, corporatie of ontwikkelaar vragen hoe je collectief wonen mogelijk maakt en in contact komt met een bewonersinitiatief? Zet dan vrijdagochtend 17 mei in je agenda. Op die dag laat je je inspireren door een hele reeks van korte presentaties van vragers en aanbieders, 7 werksessies en een markt met informatie rondom collectief wonen. 

Maak kennis met allerlei Gelderse wooninitiatieven. En dit is tevens de uitgelezen kans om met de juiste professional in gesprek te komen! Kijk maar eens wie deze inspiratiemarkt organiseren:

 
Posted in Geen categorie, nieuws |