Gelderse Woonmiddag

Op donderdagmiddag 18 april organiseert provincie Gelderland weer een Gelderse woonmiddag voor bestuurders en medewerkers van gemeenten, corporaties en marktpartijen. Van 11.30 tot 17.30 uur kunt u op het Huis der Provincie (Markt 11) interessante sessies bijwonen over uiteenlopende woonthema’s. Alle sessies hebben een link met ons doel tot en met 2030 ruim 104.000 woningen te realiseren in Gelderland.

Keuze uit verschillende thema’s
Na de lunch starten we met een plenaire sessie. Daarin gaan we kort in op onderwerpen als de woningbouwaantallen voor de periode tot en met 2035 en het beter benutten van de bestaande woningvoorraad. Daarna heeft u de keuze om in 2 rondes verdiepende sessies bij te wonen. Uiteraard is er tussendoor en tijdens de borrel voldoende tijd om te netwerken. Tijdens de pauze kunt u vragen stellen over een aantal specifieke onderwerpen. Op deze website kunt u meer lezen over de inhoud van deze sessie en kunt u zich hiervoor aanmelden.

Programma
Op deze pagina leest u meer informatie over het programma in hoofdlijnen.

Verdiepende sessies
U kunt in 2 rondes verdiepende sessies bijwonen. Van spreidingswet tot woningsplitsen en van samenwerking tussen overheid en bouwers tot flexwonen. Op deze pagina leest u meer over deze sessie. U moet zich vooraf voor deze sessies aanmelden via het aanmeldformulier.

Posted in Geen categorie, nieuws |