Er gebeurt iets moois op 19 september

Tadadaaaā€¦bewonersinitiatieven, dit is er voor jullie!

Cooplink bestond al een paar jaar als netwerk van bewonersinitiatieven. NU is Cooplink een echte vereniging van wooncoƶperaties (in spe) en collectieve woonvormen.

Cooplink gaat zorgen dat je antwoorden krijgt op al je vragen over beheercoƶperaties, duurzaamheid, financiering, representatie/lobbyen. En meer!

Om ervaringen te verzamelen heeft de vereniging Cooplink nieuwe bewonersinitiatieven als lid nodig! Dit is een oproep om een kijkje te nemen op de eerste ALV van Cooplink.

Cooplink nodigt jou en je mede-coƶperatieven van harte uitĀ op zaterdag 19 september van 13:30 tot 15:00 uur. Je hoeft geen lid te zijn. Als je bij een wooncoƶperatie (in oprichting) hoort, ben je sowieso van harte welkom.

Deze ALV is online;

De ALV duurt 1,5 uur en

De ALV staat open voor iedereen. Je kunt dus gewoon meedoen, ook al ben je nog geen lid!

Deze 1e ALV is digitaal, en gaat per Zoom. Je wordt online hartelijk ontvangen, de deelnemers maken kennis met elkaar (wie ben jij?) en dan gaan we vlot door het programma van de 1e ALV heen. Zo vertelt Blase Lambert vanuit Engeland over co-operative housing aldaar (ondertiteling wordt verzorgd). Je ziet Cooplinks nieuwste filmpje over wooncoƶperaties in Nederland. We praten samen over wat jij nodig hebt en over lidmaatschap van Cooplink. Tot slot heffen we een denkbeeldig glaasje met elkaar op het succes van wooncoƶperaties in Nederland. Wil je nog even doorpraten? Dat kan. De sessie blijft open tot 16:00 uur.Ā 

Dus, bewonersinitiatief: meld je aan voor de ALV! De inlogcodes krijg je natuurlijk toegestuurd na aanmelding. Stuur een mailtje naar info@cooplink.nl, en geef aan met zijn hoevelen je de ALV wilt bijwonen

 

Cooplink heeft ook nog eens een nieuwe website en daar zijn ze best trots op. Klik hier en neem een kijkje. Op de site wordt alle kennis over wooncoƶperaties samengebracht en daar heeft Cooplink jullie hulp hard bij nodig. Deel je kennis op het forum en op Wiki. Ontdek interessante nieuwtjes, cursussen en evenementen. Kijk eens naar andere initiatieven die zich ingeschreven hebben bij Cooplink. Ontbreekt er nog iets? Klik hier en vertel het Cooplink.

Posted in nieuws |