4e Netwerkbijeenkomst

Wooncoöperaties en initiatieven daartoe zijn uitgenodigd op zaterdagmiddag 16 februari in Utrecht voor de vierde netwerkbijeenkomst van Cooplink. Actuele ontwikkelingen omtrent de wooncoöperatie en de rol en toekomst van Cooplink staan centraal.

Meld je aan en kom ook!

Nieuwe obstakels voor de realisatie van een wooncoöperatie hebben zich in de afgelopen periode aangediend. Maar ook nieuwe kansen en mogelijkheden. Cooplink besteedt daar uitgebreid aandacht aan op haar vierde landelijke netwerkbijeenkomst.

En wat nog veel boeiender is: COOPLINK wordt in de komende jaren hét kennisplatform voor de wooncoöperatie in Nederland. Hoe dat georganiseerd gaat worden, staat centraal op deze middag. En omdat COOPLINK van en voor wooncoöperaties is, gaan jullie beslissen hoe dat platform eruit komt te zien.

Dus neem je deel in een bewonersinitiatief? Is je initiatief bij Cooplink aangemeld of overweeg je je aan te melden? Meld je dan aan voor de 4e netwerkbijeenkomst op zaterdag 16 februari 2019 en kom om 13.30 uur naar Buurthuis Rosa, Malakkastraat 6, 3531 HM Utrecht.

Posted in nieuws |