Onderhoudsmelding

Met behulp van dit automatische formulier kan je onderhoudsmeldingen indienen. Kijk van te voren wél eerst in de onderhoudsverdeling of de melding wel bij ons thuis hoort. Bij noodsituaties en/of gevaarlijke situaties kun je binnen onze openingstijden ook bellen: 026-351 09 52. Let op: één melding per formulier ajb.

NB:

Bij liftstoringen: als de lift een storing geeft, volg dan de instructies op zoals aangegeven op de liftdeuren.

Bij storingen aan centrale verwarming of warm water: neem direct contact op met Kemkens, 088 – 5050 330. Zij helpen je verder.

Bij storingen in de waterlevering: als er plotseling geen water meer uit de kraan komt kun je contact zoeken met het storingsnummer van Vitens, om te horen of er misschien ergens een storing is. Vitens: 0800-0359.

Bij storingen met betrekking tot de levering van electriciteit of gas: als de electra uitvalt is het zaak eerst te controleren of de groep niet staat uitgeschakeld. Is dat niet het geval? Neem dan contact op met netwerkbeheerder Liander, zij kunnen je vertellen of er een storing is. Liander: 088-542 64 44. Voor gas geldt hetzelfde. Ook bij het ruiken van een gaslucht in de woning mag je meteen met Liander bellen.

 

Tijdens de aankomende kerstvakantie worden de honneurs waargenomen door aannemersbedrijf Koenders. Zij zijn van 22-12-17 t/m 07-01-2018 bereikbaar op het storingsnummer 06-553 849 54. Let wel op dat de melding echt bij de WBVG thuishoort, als dat niet het geval is zullen de door Koenders gemaakte kosten mogelijk moeten worden doorberekend.